23948sdkhjf

Ny nordisk topchef i Cisco

Cisco Systems vil stille skarpt på Norden med ny topchef, som tidligere er blevet kåret som bedste Cisco-chef i Europa, Mellemøsten og Afrika. Topchef Niels Christian Furu tiltræder sin nye stilling i dag.
Cisco Systems i Schweiz, der tilbyder mange forskellige teknologiløsninger og produkter til store og små virksomheder, har fået ny nordisk topchef.

Stillingen er nyoprettet og besættes af danskeren Niels Christian Furu, skriver Berlingske Business.

- Den nordiske forretning er vokset og vokset, så det nu giver mening at splitte den tidligere nordeuropæiske afdeling, som også omfattede Benelux-landene, op. Cisco ønsker mere fokus på Norden, som er et meget avanceret marked inden for IP-telefoni, trådløs teknologi med mere, siger nyudnævnte nordisk chef Niels Christian Furu til avisen.

Niels Christian Furu har fået sit drømmejob med den nye stilling. Tidligere pendlede han frem og tilbage mellem Danmark og Schweiz, hvor han i halvandet år har siddet i Ciscos topledelse og haft ansvar for Schweiz samt Østrig.

Ciscos nye nordiske topchef er tidligere kåret som bedste Cisco-chef i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Fremover vil landecheferne for de nordiske lande rapporterer tilbage til Niels Christian Furu, der fra idag har hovedsæde i Søborg, Danmark, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.536