23948sdkhjf

Kurator: Lys-salg er på vej

Et salg er ved at være på plads efter forrige uges konkurs i den østjyske LED-virksomhed Develtron.

Det oplyser kurator Johnny H. Madsen til Electronic Supply.

Tidligere på måneden gav han udtryk for, at virksomheden muligvis ville blive splittet op i to og solgt separat, og det er også en sådan løsning, som nu ser ud til at lykkes.

Han kan dog indtil videre ikke komme nærmere ind på, hvem køberne er, og hvordan handlen helt præcist bliver stykket sammen.

- Der er jo nogle forbehold i aftalerne, som jeg selvfølgelig forventer falder på plads, for ellers ville vi jo ikke begynde at lave kontrakter, siger Johnny H. Madsen, der altså forventer at kunne melde de konkrete detaljer ud inden længe.

Profeti opfyldt

Konkursbegæringen i Develtron blev modtaget af Statstidende i slutningen af september måned, og det var ifølge Johnny H. Madsen virksomheden selv, der begærede sig konkurs, fordi de ikke var i stand til at betale gælden til to unavngivne banker tilbage.

4. oktober lød det fra kuratoren, at han forventede et hurtigt salg, og den profeti ser nu ud til at gå i opfyldelse. Han håbede desuden på, at virksomheden kunne blive solgt samlet, og den del ser altså ikke ud til at lykkes.

Electronic Supply følger sagen og forsøger ligeledes at få en kommentar fra ledelsen i Develtron.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11