23948sdkhjf

Ny FPGA space-ordre til Axcon

Ordren er en udvidelse af det igangværende teknologiprojekt, som Axcon i samarbejde med Max Planck Instituttet for gravitationsfysik og DTU Space arbejder på til Det Europæiske Rumfartsagentur (ESA).
Ordren skal sikre, at der kan udføres yderligere og parallelle videnskabelige eksperimenter. En prototype af systemet blev leveret sidste efterår. Systemet har 24 high speed analoge inputs og outputs og indeholder i øvrigt end række Xilinx Spartan 6 devices som kommunikerer gennem 14 højhastighedslinks ved hastigheder op til 3.2Gb/s.

Systemet er en del af det Europæiske Rumfarts Agenturs LISA mission og visioner frem til 2025.

Store krav skærper kompetencerne
- Vi sætter stor pris på den tillid ESA, DTU Space og vores partnere ved Max Planck viser os, siger Anders Enggaard og fortsætter:

- De store krav, der stilles til denne slags projekter, skærper vores kompetencer på såvel projektstyring som teknologisiden, hvilket vi og vores kunder drager stor nytte af i dagligdagen. At vores udviklere er vant til at agere i komplekse teams og konstruktioner, er en fantastisk ballast, når vi skal rådgive vores øvrige kunder.

Projektet fortsætter rækken af højteknologiske produkter, som Axcon har været involveret i, for såvel industrivirksomheder som videnskabelige institutioner.

Aftalen er indgået i et tæt samarbejde med DTU Space og skal leveres til det Europæiske Rumfarts Agentur denne sommer.

Axcon har siden 2003 udviklet elektronik og software indenfor de mere komplekse områder i den embeddede verden, herunder en lang række avancerede printkort ofte med udgangspunkt i de tungere dicipliner indenfor FPGA udvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094