23948sdkhjf

NOMIDA: Netværk OM Industriel DAtamining

AluCluster i Løgumkloster er ved at stable netværket NOMIDA på benene, der beskæftiger sig med Industriel Datamining. Hvad er egentlig "datamining" for noget, og hvad kan man bruge det til? Kan vi hente nytteviden ud af vores procesdata? Er de "parate" til datamining?
Svarene kan du få i et vidensnetværk af virksomheder, der er fælles om at lære mere om emnet: Industriel Datamining.

Vær med blandt de 10-15 virksomheder, der skaber et virtuelt diskussionsforum, hvor alle kan skrive og dele meninger med alle andre. Der vil også blive afholdt kortere møder, hvor vi sammen sætter dagsordenen for det videre forløb og hører foredrag om industriel datamining. Endelig vil vi undersøge din virksomheds datagrundlag og derudfra vurdere mulighederne for at anvende industriel datamining på det.

Kort sagt: Du inviteres med i et projekt, hvor det gælder om at blive klogere på datamining og dets muligheder set med din virksomheds øjne.

Prisen for deltagelse? Den er nul kroner, hvis vi ser bort fra de timer, du selv investerer i projektet.

"Men hvor mange timer, skal jeg investere"? Det er til dels op til dig, men et slag på tasken siger mellem fem og ti timer om måneden.

Der søges om projektmidler hos ForskerKontakten, som administreres af Syddansk Universitet. ForskerKontakten er et initiativ under det Jysk-Fynske Erhvervssamarbejde.

Her finder du hensigtserklæringen, hvor du kan melde dig til vidensnetværket .

Ansøgningen til ForskerKontakten skal indsendes den 16. august 2006, og ca. en måned efter får vi besked om projektet er godkendt. Denne termin betyder, at vi skal have din tilmelding i hænde senest den 14. august 2006.

Hensigtserklæringen skal sendes til:
AluCluster, att. Lars Dahl, Åvedvej 5, 6240 Løgumkloster
Fax : 7374 3041
Tlf.: 7374 3040 / 2689 3040
Mail :

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063