23948sdkhjf

Nye millionordrer til Gomspace

Gomspace fortsætter fremgangen i projektforretningen.

Det har givet et ordreindtag på 10,8 millioner SEK i løbet af den sidste måneds tid.

- Jeg er glad for at se, at vores fokus på produkter begynder at betale sig, og at vores hold endnu en gang har solgt for 10 millioner SEK inden for en kort tidsperiode. Det er også værd at bemærke, hvor mange dele af verden vi når, hvilket er et bevis på, at Gomspace er et globalt og respekteret brand, udtaler CEO Carsten Drachmann i en selskabsmeddelelse.

Ifølge meddelelsen er der tale om ordrer på cutting edge-produkter til kunder i Rumænien, Tjekkiet Sydkorea, Portugal, USA, Frankrig og Australien.

Netop fokusset på produktsiden har været en af hjørnestenene i Gomspaces strategi, som Carsten Drachmann siden sin indtræden i foråret har stået i spidsen for.

Tidligere på året lød det således fra Carsten Drachmann, at produktsalget skulle opprioriteres for at tjene penge nu og her.

- Vi skal arbejde mere på det, jeg kalder bread and butter. Det vil sige den del af vores forretning, som for eksempel læner sig op ad produktsalg, som vi har en fin margin på. Det skal vi have mere af, lød det fra Carsten Drachmann i maj.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125