23948sdkhjf

Superbredbånd til lavpris indtager Roskilde

Fullrate udvider bredbåndsnettet flere måneder end planlagt og indtager nu Roskilde. Målet er at udvide til flere byområder i Danmark i løbet af efteråret.
Bredbånds- og telefoniudbyderen Fullrates, der blev stiftet i 2005, er nu kommet til Roskilde. Tidligere har bredbåndsudbyderen kun dækket København.

- Vi har fået mange henvendelser fra brugere i Roskilde, der har skrevet sig på interesselisten på vores hjemmeside. Samtidig er kundetilstrømningen gået hurtigere i København, end vi havde troet. Det har fået os til at fremrykke vores planer for udbygning af nettet med et par måneder, siger Peter Mægbæk Madsen, markedsdirektør i Fullrate.

Brugerne i Roskilde kan få en bredbåndsforbindelse med 2Mbit/512 Kbit til blot 299 kr. om måneden. Forbindelsen giver internetadgang og fast telefon. Prisen ligger langt under andre bredbåndsudbydere.

- Vi fortsætter udbygningen af vores net, så det kommer til at dække stadig flere byområder i Danmark. Vi kan allerede nu oplyse, at der vil komme flere udvidelser i løbet af efteråret 2006, siger Peter Mægbæk Madsen.

Fullrates net er baseret på den nyeste og mest moderne teknologi inden for telefoncentraler, netværk og kundeudstyr.

Sammen med de specialdesignede it-systemer til kundeservice og administration er det dermed muligt for virksomheden at holde de interne omkostninger på et fornuftigt niveau og realisere målet om at levere den højeste kvalitet til den laveste pris.

Kilde: Fullrate A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063