23948sdkhjf

Høreapparater sikrer Demant pæn omsætningsvækst

Vækst på 25 procent i salget af høreapparater betyder, at Demant øger omsætningen i 3. kvartal med 13 procent

Demant, der blandt andet producerer høreapparater af mærket Oticon, kommer ud af tredje kvartal med en omsætningsvækst på 13 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Det skyldes netop salget af høreapparater, der er steget med 25 procent i perioden og dermed er ansvarlig for størstedelen af fremgangen.

Dermed betød det mindre, at Demant i slutningen af august lukkede for sine aktiviteter inden for gaming.

Selskabet forsøgte via brandet Epos at slå igennem på markedet for headsets til gamere, men det lykkedes ikke, og nu satser selskabet på at producere headsets til kontorarbejde i stedet for.

Det går dog ikke helt som planlagt med at sælge ud af restlageret af gamingheadsets. Det sker til lavere priser end forventet, og det går ud over indtjeningen og omsætningen i den såkaldte communications-division.

Men det opvejes til fulde og mere til af fremgangen inden for høreapparater, som udgør næsten halvdelen af omsætningen i koncernen.

Koncernchef Søren Nielsen siger om regnskabet:

- Jeg tilskriver succesen vores innovative og brede produktportefølje – Oticon Real gør det særdeles godt – og vores skarpe fokus på et tæt samarbejde med kunder og hørebehandling tilpasset den enkelte bruger.

Demant producerer foruden høreapparater og headsets også høreimplantater og apparater til diagnosticering af nedsat hørelse.

Endelig ejer selskabet også Audika-kæden, der sælger og rådgiver om høreapparater til privatkunder.

/ritzau/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062