23948sdkhjf

GN Store Nord går stille med dørene

GN Store Nord meddeler om omsætningsstigning, men holder kortene tæt på kroppen med hensyn til høreapparatdivisionen GN Resound.
Spændingen er stadig ikke udløst med hensyn til planerne for GN Store Nords høreapparatdivision GN Resound. Koncernen melder først om nyt i sagen i andet halvår af 2006.

I det netop opgjorte halvårsregnskab er omsætningen og resultatet som forventet. GN melder om en omsætningsstigning fra 1.630 mio. kr. i andet kvartal 2005 til 1.759 mio. kr. i dette års første kvartal.

Resultat før skat faldt til 113 mio. kr. fra 215 mio. kr. i andet kvartal 2005. I resultatet er indregnet en engangsindtægt på 60 mio. kr. fra salg af ejerandel i den engelske høreapparatkæde Ultravox.

Resultatet er belastet af 55 mio. kr. i omkostninger forbundet med CC&O headsets Try’n’Buyprogrammer i Hello Direct og af de fortsat øgede investeringer i produktudvikling, salg og markedsføring.

Som meddelt den 5. juli 2006 undersøger bestyrelsen de strategiske muligheder for GN’s høreapparatforretning GN ReSound og de tilknyttede aktiviteter inden for Audiologisk diagnoseudstyr i GN Otometrics. Undersøgelsen er i gang og forventes afsluttet i andet halvår 2006. GN ønsker ikke derudover at kommentere sagen.

Kilde: GN Store Nord http://www.gn.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094