23948sdkhjf

Udviklingshus rider på IoT-bølge

Den rivende udvikling inden for internet of things (IoT) på især den internationale scene kan tydeligt ses på salgstallene hos den danske teknologivirksomhed Develco Products, der i regnskabsåret når en omsætning på op mod 100 mio. kr. og dermed vokser med næsten 30 procent.

Develco Products oplever fortsat god vækst i både kunder og marked, især på områderne energi, home care og security, hvor Develco Products har opbygget en stærk produktportefølje.

Develco Products opnår ifølge årsregnskabet en ebitda på 16 mio. kr., hvilket er en vækst på 12 procent i forhold til året før.

- Efterspørgslen på IoT-produkter og vores white label IoT-platform, der består af både hardware og software, er stadigt stigende, og særligt inden for home care oplever vi en kraftig vækst. Her finder vi også et massivt potentiale for IoT i forhold til at løse centrale samfundsmæssige udfordringer med et stigende antal ældre og et øget pres på sundhedssystemet. IoT-markedet er dog generelt stadig på et tidligt stadie, siger CEO Karsten Ries i en pressemeddellse.

Fortsat investering i produktplaform og afsætning

For at Develco Products fortsat kan følge med efterspørgslen og stadig være blandt de førende aktører på IoT-markedet, investerer virksomheden fortsat kraftigt i udvikling af virksomhedens produktplatform samt i salg og marketing.

- Vores udvikling vidner om, at både vores produktplatform og vores kunders løsninger nu har nået et højt modenhedsniveau. Vores ambition er fortsat at udvikle markedet ved at levere skræddersyede IoT-løsninger. Vi fortsætter med at investere kraftigt i vores produktplatform og i organisationen på trods af, at 2024 kan blive udfordrende som følge af den geopolitiske uro, stigende renter, inflation med videre. Jeg er overbevist om, at IoT-udviklingen vil accelerere yderligere i de kommende år, siger Karsten Ries.

Develco Products A/S
Regnskabsår 2022/2023 2021/2022
Valuta Mio. kr. Mio. kr.
Bruttofortjeneste 29,8 26,2
Driftsresultat 4,0 2,3
Resultat før skat 2,1 1,3
Årets resultat 1,9 1,9
Balancestatus 109,4 90,6
Egenkapital 48,2 46,2
Antal ansatte 38 34
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08