23948sdkhjf

Dangaard Telecom får nyt trumfkort

Mobilgiganten Dangaard Telecoms nye ejer har sat et nyt trumfkort i spidsen for virksomheden. Dangaard får ny kendt bestyrelsesformand.
Thorleif Krarup er i dag indtrådt som formand for bestyrelsen i Dangaard Telecom, efter Nordic Capitals Fund VI’s nylige overtagelse af selskabet. Det meddeler selskabet i dag i en pressemeddelelse.

Thorleif Krarup har stor erhvervsmæssig erfaring fra sine mange år inden for den finansielle sektor, først i Nykredit, senere Unibank og Nordea. Senest har Thorleif Krarup med stor succes været bestyrelsesformand i TDC, gennem en periode med store strategiske og strukturelle forandringer.

Derudover er Thorleif Krarup medlem af bestyrelsen i bl.a. ALK-Abelló, H. Lundbeck, Lundbeck Fonden, Group4Securicor og Bang & Olufsen.

- Vi er særdeles glade for at kunne udnævne Thorleif Krarup som bestyrelsesformand for Dangaard Telecom, siger Christian Dyvig, Partner i Nordic Capital og fortsætter:

- Hans erfaringer inden for telekommunikation i særdeleshed og hans brede erhvervserfaring generelt ser vi som et stærkt aktiv for Dangaards videre udvikling og ekspansion inden for nye forretningsområder og på nye geografiske markeder.

Thorleif Krarup er glad og spændt på at tiltræde den nye bestyrelsespost.

- Med positionen som den europæiske markedsleder med avancerede services inden for distribution og logistik til alle spillere på markedet for mobil telekommunikation - hvad enten det er håndsætsproducenter, leverandører af software og mobile tjenester, operatører eller forhandlere - har selskabet en unik mulighed for udvikle sit potentiale og blive den globale leder på markedet, siger Thorleif Krarup om Dangaard Telecom

Ud over Thorleif Krarup består bestyrelsen af Christian Dyvig (næstformand) og Michael Haaning.

Kilde: Dangaard Telecom

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096