23948sdkhjf

Unisensor søger pengestærk partner

Allerød-virksomheden søger en økonomisk velfunderet partner til at forløse virksomhedens voksende potentiale.
Unisensor – som blandt andet udvikler mikroskoper – er på udkig efter en pengestærk partner, som skal hjælpe Allerød-virksomheden til at indfri sit potentiale.

Det fortæller adm. direktør, Jens Haugaard, til dagbladet Børsen.

- Vi føler, at vi sidder med en teknologi, der kan bruges på rigtig mange områder. Og det er noget, vi kan mærke på efterspørgslen. Men hverken 33 eller 50 mand kan udløse potentialet på egen hånd. Jeg har haft en række møder med en stribe danske fonde, men de har svært ved at forstå, hvad det er, vi laver, siger den 61-årige med en fortid hos IBM.

Ifølge Jens Haugaard kan det være svært at forklare potentielle investorer, hvad virksomheden konkret beskæftiger sig med. Men hvis han alligevel skal være kræsen, er ønsket at en kommende partner er rodfæstet i Danmark.

- Den største risiko er, at én af de store spillere når frem til, at de ikke kan leve med, at en lille dansk virksomhed sidder med en teknologi, som er så stor en del af deres produkt. Vi frygter at ryge på internationale hænder, og vi ser allerhelst, at vi bliver i Danmark, siger Jens Haugaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078