23948sdkhjf

Dangaard Telecom får nyt hovedkontor ved Aabenraa

Dangaard Telecom har besluttet at placere et nyt hovedkontor ved motorvej E45 nær Aabenraa. Koncernen forlader dermed Padborg, hvor virksomheden hidtil har haft hovedkontor.
Dangaard Telecoms flytter til nyt hovedkontor ved Aabenraa. Koncernen har haft et stigende behov for nye lokaler for at kunne understøtte sine ekspansionsplaner, og en brand i foråret, der beskadigede de hidtidige bygninger er begge årsager til, at Aabenraa nu bliver hjemsted for selskabets nye hovedkontor.

Koncernens nye hovedkontor får en meget synlig placering øst for motorvej E45. Men synlighed er ikke den eneste fordel, Dangaard Telecom får ud af at flytte nordpå.

- Vi får brug for at ansætte mellem 50 og 100 nye medarbejdere på hovedkontoret inden for de næste 3 år, og med den nye placering bliver det nemmere at tiltrække medarbejdere med de kvalifikationer, der bliver brug for, hvis Dangaard Telecom skal opfylde sine vækstmål for de kommende år, siger administrerende direktør Steen F. Pedersen, Dangaard Telecom i en pressemeddelelse.

Medarbejderne på hovedkontoret i dag er blevet hørt med hensyn til fremtidig placering, og langt den overvejende del har foretrukket en placering ved Aabenraa. Langt de fleste medarbejdere mener ligeledes, at forbedrede muligheder for at til-trække arbejdskraft bør være et vigtigt hensyn i valget af placering. Behagelige omgivelser, synlighed, gode tilkørsels-forhold, udviklings- og udvidelsesmuligheder har medarbejderne også vurderet som vigtige.

Det nye hovedkontor ventes at stå klar til indflytning i slutningen af 2007. I øjeblikket har Dangaard Telecom cirka 200 ansatte på hovedkontoret, mens hele koncernen beskæftiger over 1.000 medarbejdere i 15 lande.

Dangaard Telecom blev i juli overtaget af Nordic Capital – en overtagelse, som har sat yderligere fart i koncernens ekspan-sionsplaner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092