23948sdkhjf

Opkøb sender østjysk AV-virksomhed i superligaen

ProShop Danmark A/S overtager pr. 1. oktober 2006 den tidligere konkurrent AVEROS A/S og bliver dermed den største leverandør af AV-løsninger i Østjylland og tager samtidig udfordringen op til de største i branchen.
På otte år har ProShop Danmark A/S udviklet sig fra at være en lille iværksætter¬virksomhed med speciale i lys og lyd til en fremadstormende leverandør af højteknologisk AV-udstyr til nogle af landets største virksomheder. Seneste tiltag fra den voksende AV-virksomhed i Århus Nord, der netop er blevet udnævnt som en af Børsens Gazelle-virksomheder, er opkøbet af konkurrenten AVEROS A/S i Galten.

- Med opkøbet udbygger vi vores position i markedet og får nogle attraktive stordriftsfordele såsom en bredere national dækning og flere specialiserede produktområder, forklarer den ene af ProShop Danmarks to direktører og ejere, Jens-Ulrik Carstensen.

For at lette overgangsfasen for såvel kunder som medarbejdere er han og ledelsen i AVEROS blevet enige om, at de afgående indehavere fra Galten-virksomheden tildeles nøgleroller i overtagelsesfasen.

- Vores medarbejdere er opflasket med en lidenskab for AV-løsninger, og den tager de med garanti med over i ProShop Danmark. Overtagelsen resulterer ikke i afskedigelser, og jeg er sikker på, at de tidligere AVEROS medarbejdere kan supplere medarbejderne i ProShop Danmark på bedste vis, siger Claes Bøtker-Nielsen, direktør i AVEROS.

AVEROS er etableret i 2004 og altså en ung virksomhed, men den udspringer af de tidligere AV-firmaer, ComTech og AV Center Århus, der har eksisteret siden 1991. ProShop Danmark får altså masser af erfaring og knowhow med i købet. Desuden kan AVEROS bryste sig af talrige gode referencer, der blandt mange tæller Sydinvest, TDC og Arla Foods.

ProShop Danmark har i foråret 2006 investeret i en byggegrund i Lisbjerg Erhvervspark nær motorvej E45, hvor der i løbet af 2007 skal bygges nyt domicil.

- Med opkøbet af AVEROS bliver vi i alt 36 medarbejdere, så vores eksisterende tegninger skal måske justeres lidt. Der skal med sikkerhed være plads til både albuerum for medarbejderne og til eventuelle fremtidige udvidelser, slutter Jens-Ulrik Carstensen.


Kilde: AVEROS A/S http://www.averos.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094