23948sdkhjf

Danware går ind på det engelske IT-marked

Danware er nu klar til selv at indtage rollen som distributør på det engelske IT-marked. Efter af have opbygget salgskanaler for flere selskaber og kontor i England er Mike Kibblewhite kommet til Danware, hvor han skal styrke virksomhedens salg i England.
Englænderen Mike Kibblewhite er ansat som ny landechef for Danware i England og han bliver daglig leder af det nye datterselskab i London.

Danware har i den seneste tid taget flere initiativer for at styrke virksomhedens salg og omsætning – især uden for Danmarks grænser. I august åbnedes det amerikanske datterselskab i Chicago, og senest udnævnte virksomheden den erfarne Michael Graves som salgsdirektør. Nu er turen så kommet til England, hvor Mike Kibblewhite er nyansat landechef.

- I de kommende år satser vi på at øge salget internationalt, og i England er Mike Kibblewhite den helt rigtige mand. Han har indgående erfaring fra salgskanalen. Han er yderst kompetent og har stor erfaring fra netop det engelske software-marked, og vi er derfor meget trygge ved at lægge det store lokale ansvar i Mikes hænder, siger administrerende direktør Peter Grøndahl, Danware A/S.

Over 90 pct. af Danwares omsætning og indtjening kommer fra de udenlandske markeder, og her kommer det engelske marked nu for alvor i spil.

Det engelske selskab skal fungere som distributør, og udelukkende sælge gennem forhandlere, hvorved firmaet forventer et eskaleret salg. Det forventes, at der umiddelbart skal ansættes mellem seks og otte medarbejdere i London.

Kilde: Danware A/S http://www.danware.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19