23948sdkhjf

Succesfuld mikrofonfusion

Muphone Microphones ApS og DPA Microphones A/S fusionerede 1. maj 2005 og fortsatte under selskabsnavnet DPA Microphones A/S. Her godt et år efter fusionen kan selskabet for alvor mærke succesen blomstre.
DPA Microphones kan nu måle succesen af fusionen med Muphone Microphones ApS i maj måned sidste år. Selskabet udvikler, producerer og distribuerer mikrofoner og dertil hørende udstyr til den professionelle lydindustri. Det har på et år givet et resultat på 4.572.544 kr.

Datterselskabet DPA Microphones Inc., der bevæger sig på det amerikanske og canadiske marked har bidraget væsentligt til det samlede resultat i moderselskabet.

DPA Microphones producerer desuden præcisionsværktøjer og sprøjtestøbninger i eget støberi, og her er aktiviteterne blevet udvidet med nye højteknologiske maskiner. Nye storkunder har bidraget væsentligt til den store afsætning på dette forretningsområde.

Resultatet er desuden negativt påvirket af omkostninger i forbindelse med fusionen. I det kommende regnskabsår er der større forventninger til resultatet som følge af, at etableringsomkostningerne i forbindelse med fusionen ikke vil virke ind på det nye regnskab.

Kilde: Årsregnskab for DPA Microphones A/S http://www.kob.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094