23948sdkhjf

B&O rykker produktion ud af Kina

B&O er begyndt at tage hul på en omstrukturering af deres produktionsapparat, der fremover skal være mindre afhængigt af Kina.

Således kommer de i løbet af de næste seks til tolv måneder til at begynde at rykke dele af den kinesiske produktion til Thailand.

Det skriver Detailwatch.

Ifølge B&Os finansdirektør, Nikolaj Wendelboe, hænger valget sammen med, at de seneste år har gjort det klart, at man ikke skal satse på én hest i forsyningskæderæset.

Derfor vil B&O nu sprede aktiviteterne ud i Østasien.

- Det handler om at få produceret der, hvor det giver bedst mening kvalitetsmæssigt og økonomisk for B&Os forretning. Vi kommer heller ikke til at forlade Kina. Det er vi heller ikke interesserede i, fordi det simpelthen er for stort et marked, siger Nikolaj Wendelboe til mediet.

Det har i skrivende stund ikke været muligt at få en kommentar fra B&O vedrørende udflytningen af produktionen. Vi ville gerne have spurgt Struer-virksomheden yderligere ind til baggrunden for flytningen, hvorvidt politik spiller ind på beslutningen, hvor stor en del af produktion de flytter, og om flytningen af produktionen vil have effekt på produkternes priser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078