23948sdkhjf

Netværksspecialist styrker sin position

En strategi om at satse på dybde og ikke bredde, hvad angår viden om netværk, viser igen sin bæredygtighed hos Conscia A/S.
Conscia A/S, specialist i netværk, sikkerhed og IP-kommunikation, præsenterer et årsregnskab, der igen viser virksomhedens særposition på det danske marked.

Virksomhedens netop afsluttede årsregnskab viser et overskud på 2,7 mio. kr. før skat, hvilket er en vækst på hele 29 pct. i forhold til sidste år. Omsætningen er vokset fra 21,6 mio. til 27,3 mio. i år.

Dette resultat er skabt samtidig med, at Conscia, som den ene ud af kun to danske it-virksomheder, har opnået den meget anerkendte Cisco sølvpartner-certificering.

Conscia holder fast i sine fokusområder inden for netværk, sikkerhed og IP-kommunikation. Og henvender kunder sig med opgaver uden for disse, siger virksomehden nej tak.

- Vi har vundet vores position ved at være specialiserede. Vi kan kun fastholde og udvikle vores kompetencer, hvis vi fortsat vælger opgaver inden for vores fokusområder.

- Det er også vigtigt for at kunne fastholde og tiltrække medarbejdere. Vi er den virksomhed i Danmark, der har forholdsvis flest CCIE’s (Cisco Certified Internet Engineers). Dem kan vi kun holde på, hvis de får spændende faglige udfordringer, siger Christian Hjortgaard.

For at løfte alle de opgaver, som kunderne henvender sig med, skal Conscia i løbet af det kommende år ansætte yderligere fem medarbejdere.

Kilde: Conscia http://www.conscia.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078