23948sdkhjf

Teknologimesse bliver genoplivet

Fire tech-virksomheder inviterer inden for den 11. april

Tech Tour er en teknologimesse, som afholdes af Davinci 3D, HN Group, Stansomatic og Zebicon. Det er fire virksomheder med komplementære teknologier, som gennem tiden har samarbejdet på kryds og tværs.

Arrangement giver deltagerne mulighed for at komme ind bag facaden hos alle fire virksomhederne på én og samme dag.

- Det er vigtigt for os at kickstarte Tech Tour, for dette event kan noget særligt. Det er en unik mulighed for os at opleve alt det udstyr, som ellers er for stort til at trække med på messer. Derudover er der denne dag tid til dybe samtaler om teknologierne, de besøgendes udfordringer og hvilke muligheder vi hver især har for at hjælpe, udtaler Birgitte Lærke Andersen, marketing manager hos Zebicon.

Corona lukkede også Tech Tour ned

Tech Tour blev første gang afholdt i 2013 og har siden været et tilbagevendende event, med 150 til 350 deltagere. Tech Tour har dog holdt en pause siden corona lukkede samfundet ned, men Tech Tour virksomhederne er nu klar til at fortsætte traditionen med et fælles åbent hus.

- Vi har fået mange forespørgsler på, hvornår Tech Tour bliver afholdt igen, derfor glæder vi os meget til at genoptage konceptet, udtaler Henrik Hansen, salgschef hos Stansomatic.

Der er sket en hel del siden seneste Tech Tour, derfor kan de besøgende forvente at opleve det nyeste high-tech udstyr og se, hvordan virksomhederne anvender dem i deres arbejdsprocesser.

Hos Davinci 3D kan besøgende lære om 3D-printprocesser, og Zebicon vil demonstrere hvordan 3D-scanning bruges i industrien. HN Group viser rundt på fabrikken, hvor de udvikler og fremstiller sprøjtestøbte og thermoformede plastemner, mens Stansomatic fremviser deres ekspertise i udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål.

Tech Tour afholdes den 11. april klokken 9.00-16.00. Der er fri entré og forplejning i løbet af dagen, og der er mulighed for at komme på det tidspunkt, som passer bedst for en. Tilmelding skal ske via www.techtour-billund.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079