23948sdkhjf

Analog Devices vil udvikle i Danmark

Audiovirksomheden AudioAsics er pr. 18. september solgt til amerikanske Analog Devices. Nu kan den danske virksomhed se frem til vokseværk, for amerikaneren vil udvide med en ny udviklingsafdeling.
Analog Devices udvider audiovirksomheden AudioAsics i Roskilde og vil skabe et nyt "center of excellence" inden for low-power audio-implementering i Danmark.

Foruden at fastholde audiovirksomheden i Danmark vil Analog Devices nemlig udvide den danske virksomhed ved at skabe et nyt design- og udviklingscenter med status af "center of excellence". Det skriver Ingeniøren i dag.

- Vi vil nu opbygge et verdensledende design- og udviklingscenter inden for low-power audio i Danmark, siger produktdirektør for digital audio hos Analog Devices i USA, Kevin Leary til Ingenoiøren.

I øjeblikket fremstiller AudioAsics udelukkende skræddersyede chips (asics), som udgør strømbesparende forforstærkere til mikrofoner i bærbart elektronik som mobiltelefoner.

Med Analog Devices nye satsning skal ingeniørerne i Roskilde ifølge Kevin Leary også i gang med at udvikle andre audio-produkter. Planen er at lancere nye produkter i begyndelsen af 2007.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078