23948sdkhjf

CFU sætter fokus på forsvarsleverancer

Onsdag den 1. november 2006 afholder Center for Underleverandører konference med fokus på perspektiverne for danske virksomheder i forbindelse med fremtidige forsvarsleverancer. Blandt talerne er forsvarsminister Søren Gade og USA’s ambassadør i Danmark James P. Cain.
Center for Underleverandører har inviteret Søren Gade til at tale om forsvarsleverancer med henblik på at sætte fokus på de muligheder, små og mellemstore virksomheder har for at blive en del af forsvarsindustrien. Hermed sættes der fokus på, hvordan virksomheder kan fungere som underleverandører til danske og udenlandske virksomheder. På konferencen vil en række temaer til emnet blive drøftet.

Baggrunden for arrangementet er det enorme og stadigt voksende marked inden for forsvars- og sikkerhedsindustrien – også for små og mellemstore virksomheder.

Derfor har CFU etableret et forsvarsrelateret industrinetværk, Censec, der skal bygge bro mellem forsvarsrelateret og civil forskning og mellem behovene for produkter og services relateret til forsvaret på den ene side med forskning udvikling og produktion på den anden.

Hent detaljeret program her

Konferencen afholdes på Unimerco i Sunds, og der vil efterfølgende blive mulighed for at deltage i en rundvisning på denne spændende virksomhed.

Deltagelse i konferencen koster Kr. 475,00 inkl. fuld forplejning.

For medlemmer af Censec er deltagelse gratis.

Tilmelding senest 20. oktober til Center for Underleverandører v. Gitte Thorndal, tlf. 9629 6367 eller på mail: underlev@hih.au.dk

Husk at tilkendegive, hvis du ønsker rundvisning på Unimerco efter konferencen.

Læs mere om: CFU
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079