23948sdkhjf

Elektronikvirksomhed udvider og er ikke bange for overkapacitet

EMS-virksomheden Necas er i fuld gang med at udvide kapaciteten.

Udvidelsen betyder, at virksomheden i løbet af indeværende år vil nå op på tæt på en firedobling af kapaciteten.

Der er en god forretning at hente. For hvis der virkelig er noget, der haster, så er det min oplevelse, at det er afgørende at være parat og have den overkapacitet, Peter Ladefoged, CEO, Necas

Den kapacitet skal især udnyttes, så Necas kan levere på allerede planlagte ordrer og samtidigt eksekvere hasteordrer med kort varsel. Men der kommer også til at være tidspunkter, hvor nogle af linjerne står stille, fortæller CEO Peter Ladefoged til Electronic Supply.

- En stor del af grunden til at opbygge ekstra kapacitet er, at vi skal have et beredskab. Mange af vores kunder inden for industri og forsvar har brug for en stor reaktionsevne og stor fleksibilitet. Så må man acceptere, at man har nogle maskiner, der nogle gange keder sig, siger Peter Ladefoged, der fortæller, at de nye maskiner til SMD-produktionen er fra Ersa og Fuji.

En god forretning at hente

Direktøren fortæller, at Necas for nyligt deltog til forsvarsmessen DDAC. Det var en kærkommen lejlighed til at se eksisterende og nye potentielle kunder i øjnene.

- Det er spændende at mærke, hvordan vores kunder har det, og jeg går meget op i at lære og forstå dem, siger Peter Ladefoged.

Han fortæller videre, at det netop er i sådanne situationer, at man får øjnene op for kundernes ønsker og prioriteter. Og det er blandt andet det, der ligger til grund for kapacitetsudvidelsen.

- Vi skal ikke nødvendigvis 4- eller 8-doble forretningen, fordi kapaciteten er øget. Men vi gør det, fordi vi kan mærke, at kunderne forventer et beredskab, siger Peter Ladefoged.

Derfor er der heller ingen tøven i forhold til, om det kan betale sig.

- Der er en god forretning at hente. For hvis der virkelig er noget, der haster, så er det min oplevelse, at det er afgørende at være parat og have den overkapacitet, lyder det fra Necas-direktøren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062