23948sdkhjf

HP Elektronik-Montage er blevet solgt

Den sjællandske EMS'er HP Elektronik-Montage har fået nye ejere.

De hidtidige ejere, Michael og Laila Ravn, har solgt størstedelen af virksomheden til Jens Løgstrup og Christian Aarosin.

Det nye ejerskab glæder CEO Bo Eilskov Knudsen.

- Jeg ser det kommende samarbejde med de nye ejere som spændende og med mange muligheder, der underbygger virksomhedens fortsatte vækst. Vi imødeser fremtiden med god energi og med afsæt i virksomhedens DNA fortsætter med at supporte vores kunder, udtaler Bo Eilskov Knudsen i en pressemeddelelse.

Havde ikke set vækst komme

For Michael Ravn, der fortsætter som COO i HP Elektronik-Montage, var de seneste års vækst en katalysator for, at det gav mening at sælge nu.

- Jeg må blankt erkende, at jeg ikke havde set den vækst, vi har haft, komme. Det var ikke en del af mine fremtidsplaner at drifte og vækste i det tempo, vi har lagt for dagen. Men når der er en positiv aura om HP Elektronik-Montage, er det svært for en cirkusklovn ikke at følge med, når der er savsmuld i manegen, udtaler Michael Ravn.

De to nye ejere understreger, at de har til hensigt at holde fast i investeringen i et længere tidsperspektiv og lover ikke at lave alt for meget om på det, der fungerer.

- Vi købte os ind i virksomheden, fordi vi godt kan lide virksomheden og dens værdier. Det er en langsigtet investering, og det er vigtigt, at virksomhedens værdier fortsætter, og at ingen ændringer påtænkes. Vi vil gerne se virksomheden klare sig godt og vokse fornuftigt, lyder det i en udtalelse fra Jens Løgstrup og Christian Aarosin.

Senere tirsdag kunne Bo Eilskov Knudsen uddybe sine tanker omkring hverdagen under det nye ejerskab. Det kan du læse om her.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079