23948sdkhjf

EMS-direktør om nye ejere: - Vi bliver ikke splittet til atomer

Der er nye majoritetsejere hos HP Elektronik-Montage. Den hidtidige ejer, Michael Ravn, fortsætter i ejerkredsen og som COO

HP Elektronik-Montage har fået nye ejere, kunne EMS-virksomheden fra Ballerup offentliggøre tirsdag eftermiddag.

Selvom der er nyt ejerskab, kommer hverdagen og driften til at være, som den plejer, understreger CEO Bo Eilskov Knudsen.

- De nye ejere er næsten passive investorer, som har stor interesse i os, fordi de synes, det er spændende. Så mere er der ikke i det, vi bliver ikke splittet til atomer, siger Bo Eilskov Knudsen om de nye ejere, Jens Løgstrup og Christian Aarosin.

Den hidtidige ejer, Michael Ravn, har dog ikke solgt hele sin andel af virksomheden. Han kommer fortsat til at være en del af ejerkredsen, ligesom han fortsætter i sin rolle som COO i virksomheden.

- Så vi fortsætter på danske hænder, vi fortsætter alle og med samme navn, adresse og forretningsmodel, lyder det fra Bo Eilskov Knudsen, der selv er relativt ny i direktørstolen, eftersom han indtrådte i oktober.

Gode sparringspartnere og åbne for idéer

Selvom hverdagen kommer til at ligne sig selv, er der alligevel fordele ved at få de to nye ejere med ombord, vurderer Bo Eilskov Knudsen.

- De kommer med noget erfaring, og de er gode sparringspartnere. Og så er de åbne for, hvis vi har nogle idéer til vækst eller lignende. Så det er noget, vi ser gode muligheder i, siger Bo Eilskov Knudsen.

Han understreger desuden, at kemien med de nye ejere er god.

Pølser efter overtagelsestale

Direktøren fortæller, at handlen gik endeligt igennem mandag, og derfor kunne han og Michael Ravn tirsdag formiddag overbringe nyheden til de ansatte. Og det blev taget godt imod, fortæller han.

- Michael og jeg forklarede, hvad der skulle ske, og så fortalte Jens og Christian medarbejderne om deres tanker bag købet, siger Bo Eilskov Knudsen.

Han fortæller videre, at der efter præsentationen blev hidkaldt en pølsevogn, hvorefter medarbejderne og de nye ejere kunne lære hinanden at kende i uformelle rammer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11