23948sdkhjf

Shape Robotics-CEO stopper

Shape Robotics skal have ny CEO.

Mandag formiddag meddeleler virksomheden, at CEO André Fehrn siger farvel og tak til posten som CEO, som han overlader til den nuværende salgsdirektør, Mark Abraham.

André Fehrn kommer dog til at fortsætte i virksomheden som CFO.

- I de sidste to år har André Fehrn med stor ro og finansiel myndighed stået som garant for selskabets mange finansielle milepæle, herunder succesfuld notering på hovedmarkedet, strategiske opkøb, to overtegnede emissioner og sidst, men ikke mindst, rentabel drift. Vi skylder ham en stor tak for hans indsats, udtaler bestyrelsesformand, Jeppe Frandsen, i en selskabsmeddelelse.

Skiftet kommer ifølge virksomheden på André Fehrns eget initiativ, og ifølge bestyrelsesformanden er det også et udtryk for, at den nuværende CEO skal få større mulighed for at bringe sine spidskompetencer i spil.

- André Fehrn har revisor-blod løbende i hans årer og vil nu fremadrettet have den fornødne tid til at hellige sig positionen som selskabets CFO, herunder med ansvar for investor relations, en titel som han i årrækken 2017-2022 tidligere bestred med stor værdiskabelse til følge. Den samlede bestyrelse vil sove godt om natten med André som kassemester, lyder det videre fra Jeppe Frandsen.

Vil samarbejde tæt

Den kommende administrerende direktør for Shape Robotics, Mark Abraham, har sat virksomhedens kommercielle kurs over de seneste to år. Han har især arbejdet med at opbygge strategiske partnerskaber og fremme relationerne med spillere i Edtech-branchen, og så har stået i spidsen for udvidelsen af Shape Robotics salgsteams.

- Over de seneste to år har Shape Robotics fået etableret en stærk markedsposition i Rumænien. Vores succes i Rumænien tjener som en skabelon for vores ekspansion til andre østeuropæiske lande og oversøiske territorier, herunder UAE. Vi er forpligtet til at genskabe vores afprøvede strategier og udnytte vores stærke partnerskaber til at udvide vores rækkevidde globalt, udtaler Mark Abraham.

- Min forpligtelse over for vores kommercielle indsats forbliver urokkelig, og jeg vil fortsætte med at samarbejde tæt med André Fehrn og trække på hans unikke finansielle ekspertise og indsigt. Med en klar rollefordeling og urokkelig støtte fra vores ledelsesteam har jeg tillid til vores kollektive evne til effektivt at gennemføre vores nye vækststrategi, lyder det fra Mark Abraham.

Skiftet på den øverste ledelsespost kommer til at træde i kraft fra 1. maj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047