23948sdkhjf

Jubii og Skype i unikt samarbejde

Danmarks største internetportal Jubii og verdens førende internet kommunikations-virksomhed Skype lancerer nu et nyt banebrydende samarbejde. Jubii og Skype integreres, så begge tjenester kan benyttes samtidig.
Som bruger af Skype kan man i dag ringe, chatte, sende filer, sms mm. Fremover kan man også se indhold fra Jubii integreret i Skype - helt gratis. Du vil altså kunne ringe gratis samtidig med, at du læser seneste nyt på Jubii News eller foretager en Jubii søgning direkte i din Skype klient.

- Samarbejdet mellem Jubii og Skype er et glimrende eksempel på, hvordan medier og teknologier i fremtiden vil finde sammen i nye partnerskaber. På denne måde kan begge parter tilbyde brugerne en bredere vifte af services og indhold på en overskuelig og let tilgængelig måde siger administrerende direktør i Jubii Peter Lundsgaard.

- I Jubii er det vores mål at skabe det bedste indhold og have de bedste services, og samarbejdet med Skype er uden tvivl med til at understøtte dette. Vi glæder os over at kunne tilbyde dette til vores brugere siger Peter Lundsgaard.

Dette samarbejde integrerer en helt speciel udgave af Skype Klienten, og Skypes nordiske chef, Jonas Kjellberg, har store forventninger til samarbejdet, der giver Skypes brugere adgang til søgefunktioner og indhold direkte i deres Skype Klient.

- Skypes ypperste mål er at levere enkel internetkommunikation af høj kvalitet. Samarbejdet med Jubii er et led i denne strategi, hvor vores brugere får adgang til indhold af høj kvalitet på Danmarks mest populære internetportal. Samarbejdet med Jubii er endvidere nytænkende funktionalitet og design, hvilket vi hele tiden arbejder med, siger Jonas Kjellberg.

Kilde: Skype

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063