23948sdkhjf

Høreapparatdirektør overvejer salg: - Det skal man altid i vores situation

Direktøren for Audientes kan på baggrund af endnu et sløjt regnskab fortælle, at de er åbne for at sælge virksomheden

Det kan være svært at finde fodfæste i høreapparatbranchen.

Det har Audientes måttet sande. Senest er høreapparatvirksomheden fra Virum kommet ud af 2023 med en omsætning på kun lidt over 1 million kroner, og det får nu direktør Steen Thygesen til at overveje mulighederne.

- Der er mulighed for et salg af forretningen. Er der nogen, der har interesse i at tale om et salg, så har vi også interesse i at lytte. Det skal man altid i vores situation, siger Steen Thygesen.

Den situation, som direktøren henviser til, er, at Audientes i løbet af de seneste år stort set ikke har hentet nogen omsætning, efter de lancerede deres Ven-høreapparat på det indiske marked.

Det primære håb er dog, at der kan rejses tilstrækkelig kapital i en fortegningsemission i løbet af foråret.

"Audientes har betydeligt behov for kapital for at leve op til eksisterende forpligtelser og for at dække de fremtidige investeringer i markedsudviklingsaktiviteter og ny produktudvikling," lyder det i en selskabsmeddelse fra Audientes.

Steen Thygesen fortæller dog, at det stadig er håbet, at fortegningsemissionen vil være tilstrækkelig for at drive forretningen videre.

For Audientes har store planer for at få deres høreløsninger på markedet i både Kina og Japan gennem blandt andet lokale joint ventures. De planer og direktørens øvrige tanker om Audientes' fremtid kan du læse mere om på Electronic Supply senere på ugen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.516