23948sdkhjf

Schneider Electric slår pjalterne sammen med Nvidia

Energioptimeringsspecialisterne fra Schneider Electric er gået i samarbejde med en af verdens mest værdifulde virksomheder, chipproducenten Nvidia.

Samarbejdet går på at optimere infrastrukturen i datacentre og skal bane vejen for udviklingen inden for kunstig intelligens og digital twin-teknologi.

- Vi sætter nu kursen for fremtiden med kunstig intelligens i virksomheder. Ved at kombinere vores ekspertise inden for datacenterløsninger med Nvidias kompetencer inden for AI-teknologier, hjælper vi virksomheder med at håndtere datacenterinfrastrukturens begrænsninger og frigøre AIs fulde potentiale, udtaler Pankaj Sharma, der er executive vice president i Schneider Electrics "Secure Power Division & Data Center Business".

I samarbejdet vil Schneider Electric anvende sin ekspertise inden for datacenterinfrastruktur og Nvidias AI-teknologier til at introducere de første offentligt tilgængelige AI-datacenterreferencedesigns. "Designene kommer til at sætte standarden for implementering og drift af AI inden for datacenters økosystemer og markerer en signifikant milepæl i branchens udvikling," lyder det.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047