23948sdkhjf

Midtjysk elektronikvirksomhed åbner ny afdeling i Slovenien

Den viborgensiske elektronikudvikler og -producent Ektos udvider tilstedeværelsen i Østeuropa. Virksomheden har dog ikke travlt med at skrue op for bemandingen, for nyetableringen handler især om fremtidssikring, fortæller stifter og direktør

Det går godt for  Ektos, og det har nu fået Viborg-virksomheden til at åbne et splinternyt kontor i Slovenien.

Her skal kontoret i byen Maribor bidrage til den fortsatte udvikling i virksomheden med en ny udviklingsafdeling, der i første omgang har fire ansatte.

- Vi er kommet fornuftigt fra land. Det er ikke så stort et hold endnu, men vi har ikke travlt med at rekruttere, for vi vil hellere have de rigtige folk, siger direktør i Ektos, Niels Martin Jørgensen og uddyber, at der er plads til, at der på sigt kan være 20 folk på det nye kontor.

Ektos tager sig dog god tid med det. For selvom kontoret er nyåbnet, så har det ikke været med øje for at løse et akut behov.

- Det er nærmere en fremtidssikring, hvor vi investerer i vores løbende vækst, lyder det fra Niels Martin Jørgensen.

Smalt men højt kvalificeret marked

Ektos har hovedkontor i Viborg og har udviklings- og testafdelinger i Hvidovre og Struer. Og så har de ligeledes udvikling og produktion i Ukraine gennem datterselskabet Techto.

Derfor gav det også god mening med en ny lokation i det østlige Europa. Blandt andet fordi Niels Martin Jørgensen selv kendte godt til det bjergrige land.

Derfor var det oplagt at placere en ny udviklingsafdeling i Slovenien.

- Jeg kender personligt godt til Slovenien, og der er en tradition for gode universiteter. Det er et lille land med to millioner mennesker, så det er et smalt men meget højt kvalificeret marked for ingeniører, lyder det fra Niels Martin Jørgensen.

Om Ektos

  • Stiftet i 2007 af Niels Martin Jørgensen og Jesper Holst.
  • Udvikler elektronik og laver test-ydelser under Ektos-navnet og har derudover produktion i Ukraine i datterselskabet Techto.
  • Har hovedkvarter i Viborg og øvrige afdelinger i Slovenien, Ukraine, Hvidovre og Struer.
  • Har i alt cirka 140 ansatte.
  • Leverer til blandt andet marine-, sundheds-, landbrugs- og energibrancherne.

Kilde: Ektos

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.046