23948sdkhjf

SMT-leverandør åbner på den anden side af Atlanten

Core-emt åbner ny latinamerikansk afdeling for at servicere den store efterspørgsel på elektronikproduktion

Gennem flere år har den danske SMT-leverandør Core-emt betjent de nordiske og baltiske markeder med pick and place-maskiner, screenprintere og reflow-ovne, og nu har virksomheden fra Aars taget hul på et eventyr på den anden side af Atlanten.

Nærmere præcist vil Core-emt etablere sig i Latinamerika.

- Vi har allerede en ansat i Mexico, som hjælper med vores kunder derude, og nu er vi i fuld gang med at etablere en underafdeling, som skal servicere markederne i Latinamerika, siger direktør Steen Haugbølle.

Den indtil nu ene ansatte i Mexico, Core Latam, startede som med at arbejde med en enkelt kunde og har siden fået flere til.

Nu giver det ifølge Steen Haugbølle derfor god mening at se på mulighederne for at vokse forretningen med en decideret afdeling i Latinamerika, der skal tage udgangspunkt i Guadalajara i Mexico.

- Det er et sted med stor efterspørgsel på elektronikproduktion og produktion generelt, siger Steen Haugbølle med henvisning til blandt andet den store bilindustri i landet.

- Der er ingen tvivl om, at der er meget tryk på derude nu, og når vi i forvejen har en ansat, så giver det god mening at bygge noget mere op, siger Steen Haugbølle.

Om Core-emt

  • SMT-leverandør fra Aars i Nordjylland.
  • Stiftet i 2011 af Steen Haugbølle, der også i dag ejer og driver virksomheden.
  • Leverer hele linjer og enkeltmaskiner samt andet udstyr til elektronikproduktion.
  • Leverer til Danmark, resten af Norden og Baltikum.
  • Åbner i 2024 en latinamerikansk afdeling.

Kilde: Core-emt, Steen Haugbølle

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094