23948sdkhjf

Margrethe Vestager åbner HI 2013

Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager vil stå for den officielle åbning af HI 2013.
I næste uge slår HI 2013 dørene op for fire dage med innovation og vækst på dagsordenen i MCH Messecenter Herning. 607 udstillere har meldt sig klar til messen, der finder sted 3.-6. september, og som vil indeholde et stort aktivitetsprogram med konferencer, seminarer og ekskursioner.

- Vi ser frem til at byde hele industrien velkommen til fire inspirerende dage med en bred vifte af produktnyheder, aktiviteter og seminarer på programmet. Alene på nyhedssiden er der 254 godkendte nyheder blandt udstillerne, heraf 91 verdensnyheder, hvilket er det højeste antal nyheder i messens historie. Og så er vi glade for, at Margrethe Vestager har takket ja til at åbne denne særlige udgave af HI-messen, som i år kan fejre 50 års jubilæum, udtaler administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.

Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager vil officielt åbne HI 2013 tirsdag den 3. september. Under åbningen vil der desuden være taler fra formand for HI’s messekomité Jørgen Stenberg og Hernings borgmester Lars Krarup.

Dira Award og innovationsdebat
I forbindelse med åbningen af messen bliver det afsløret, hvem der vinder Automatiseringsprisen, Dira Award 2013. Margrethe Vestager vil stå for overrækkelsen.

Efter åbningen bydes der op til paneldebat under overskriften "Innovation og vækst i Danmark. Cecilie Beck skal styre debatten, og deltagerne i panelet er: Nille Juul Sørensen fra Dansk Design Center, Peter Madsen fra Copenhagen Suborbitals, fremtidsforsker Jesper Bo Jensen, Flemming Paasch fra Easyfood og Michael H. Laursen fra Nibe Element/Danotherm Electric/San Electro Heat.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062