23948sdkhjf

Johnson Technica præsenterer tynd metalfolie fra Schlenk

Handels- og agenturvirksomheden Johnson Technica i Frederikssund er blevet eneforhandler på metalfolie fra Schlenk, der er fra 0,1mm og tyndere. Virksomheden oplever stigende interesse for det tynde metalfolie, der giver mere plads i elektriske komponenter.
Johnson Technica, der repræsenterer en bred vifte af internationale virk-somheder i sit produktsortiment, er blevet forhandler af ultra-tyndt metalfolie fra Schlenk.

- Vi har haft et årelangt samarbejde med Schlenk i Tyskland, der har produ-ceret metalfolier siden 1928. Nu er vi blevet eneforhandler på deres metal-folie, der fra 0,1 mm og helt ned til 0,006 mm. tyndt. Der er stor efterspørgsel på produktet i Danmark, da det giver mere plads i de komponenter hvori det bruges, konstaterer Kenneth Johnson.

Metalfolier har mange anvendelsesmuligheder. Det bruges blandt andet til printplader eller tastaturer pga. den elektriske ledeevne, men også i varme-vekslere grundet deres varmeledene egenskaber.

Andre egenskaber kunne også være de strips, der forbinder de enkelte sol-celler i solcellemoduler eller mere ”simpelt” som afskærmning i trafoer eller kabler. Men også bl.a. høreapparat, medicinteknik, kondensator samt batteri brancherne kunne drage nytte af disse ultra tynde metalfolier.

Hemmeligheden bag det tynde metalfolie ligger i produktionsteknikken. Schlenk koldvalser nemlig materialet tyndere og tyndere i stedet for at varmvalse det.

Johnson Technica forhandler metalfolie i blandt andet kobber, messing, bronze, nikkel, sølv mv.

- Prisen på det tynde metalfolie er umiddelbart dyrere end almindeligt metalfolie der er over 0,1mm, men grundet vægtfylden får du mere på rullen, når materialet er tyndere – så egentlig er det måske den samme pris alt i alt, konstaterer Kenneth Johnson afsluttende.

Se mere om det nye metalfolie fra Schlenk på Johnson Technicas hjemmeside her

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109