23948sdkhjf

Nordjyder vil åbne produktion i USA

Efter at være blevet solgt til en britisk kapitalfond har Mydefence store planer, der blandt andet inkluderer en øget tilstedeværelse i USA

Den nordjyske anti-drone-virksomhed Mydefence blev tidligere på måneden solgt til britiske Bridgepoint, og med det nye ejerskab er der store ambitioner.

Blandt andet leverer Mydefence til en række kunder i USA, hvorfor selskabet gennem flere år har haft salgskontor i landet. Men der er en række forretningsmæssige fordele ved at øge sin tilstedeværelse på den anden side af Atlanten, fortæller CEO Dan Hermansen.

- I USA bliver der større krav til lokal udvikling og produktion, som man skal leve op til for at få adgang til de større kontrakter, så det er noget, vi arbejder på nu, siger Dan Hermansen.

Om Mydefence

  • Nordjysk virksomhed stiftet i 2013.
  • Udvikler radiofrekvensdrevne produkter til at opdage og nedkæmpe ubemandede luftsystemer som droner.
  • Havde i 2023 et overskud efter skat på 58 millioner.
  • Solgt til den britiske kapitalfond Bridgepoint i 2024.

Kilde: Mydefence, CVR

Han fortæller, at det ikke nødvendigvis kommer til at ske lige med det samme, men han vil gerne i gang snart. Det skyldes blandt andet, at det også vil tage en rum tid at etablere sig med mere end blot salg i USA.

- Det kræver en stor investering, og det tager lang tid at komme ind i alle processerne, så det er et af de første indsatsområder, siger Dan Hermansen.

Dan Hermansen siger desuden, at det også på sigt er planen at åbne forretningen yderligere op i andre lande løbende i takt med at Mydefences plan bliver ført ud i livet.

Han understreger dog, at hovedaktiviteterne fortsat kommer til at være centreret omkring domicilet i Nørresundby, der i skrivende stund gennemgår en større kapacitetsudvidelse i produktionen. 

Udvidelsen og de øvrige planer for Mydefence under det nye ejerskab kan du læse mere om på Electronic Supply den kommende tid.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047