23948sdkhjf

16.479 besøgende på HI 2013

Arrangørerne er godt tilfreds med forløbet af årets messe, der bød på ministerbesøg, rekordmange nyheder og positive impulser fra industrien.
- Stemningen har været god på messen, både blandt udstillerne og de besøgende, og man kan fornemme, at der er positivitet at spore i industrien. Og så glæder det mig, at udstillerne igen i år har gjort sig ekstra umage med deres messedeltagelse, udtaler administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.

Besøgstallet for de fire messedage blev 16.479. Det er færre gæster i forhold til 2011, hvor 19.914 lagde vejen forbi Herning – men årets messe var også uden svejsebranchen, som udstiller hvert fjerde år.

Travlhed og gang i hjulene
I alt 607 udstillere deltog på den 29. udgave af HI-messen i MCH Messecenter Herning. Både hos Metal- og Maskinindustrien, som stod for en fællesstand med 10 danske underleverandører, og hos Europas største robotproducent Kuka har messedagene budt på travlhed:

- Der er stor tilfredshed blandt de virksomheder, som har udstillet på fællesstanden. Mange besøgende har været forbi, og vi kan mærke, at der er ved at komme gang i hjulene igen. Vi er helt sikkert tilbage om to år, udtaler kommunikationsmedarbejder Annette Flies, Metal- og Maskinindustrien.

- Det er fjerde gang, Kuka deltager på HI-messen, og hver eneste gang har vi oplevet større opmærksomhed omkring Kuka's produkter. Vi har den strategi, at vi udstiller sammen med vores systempartnere. Flere af dem har været med på standen, og den generelle tilbagemelding er, at det i år har været den bedste messe, udtaler salgsansvarlig Kim Reeslev, Kuka Nordic.

Fik du læst Metal Supplys andre artikler om HI 2013:
Universal Robots løb med automatiseringspris
Så ruller HI
Førstedagen i billeder
Linak med rekordstor messestand
HI-debutant på kundejagt
Dobbelt op hos Blunico
Optimisme hos Titgemeyer
Seritronic giver kunderne en tur i trædemøllen
Et lille stykke Kina i hal J
Maskinfabrik bruger fællesstand som springbræt
Billedkavalkade
”Dansk kvalitet betyder noget”
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078