23948sdkhjf

Direktør i lukket EMS-virksomhed starter nyt selskab

Selvom hans EMS-virksomhed måtte lukke, kaster Christian Lund Jessen ikke håndklædet i ringen. Nu har han åbnet en ny service- og reparationsvirksomhed

Op på hesten igen.

Efter Christian Lund Jessen har måttet trække stikket på EMS-virksomheden Unity-Tech, er han allerede i gang med en ny biks i elektronikverdenen. Denne gang skal den uddannede elektronikfagtekniker beskæftige sig med reparation, service, undervisning og konsulentydelser i sit nye firma, Jessen Electronics.

- Det er det modsatte af, hvad jeg har lavet indtil nu. Det kommer til at være inden for et bredt spektrum af elektronik i alt fra elektrificering til produktionsmaskiner, siger Christian Lund Jessen.

Han ser et stort forretningspotentiale i sin nye virksomhed.

- Med hensyn til den grønne omstilling giver det god mening at fokusere på industrielektronik. Der er så meget elektronik rundt omkring, også meget dyrt elektronik. Og hvis en printplade går i stykker, så skifter man en hel maskine, siger Christian Lund Jessen, der vil hjælpe virksomheder med både at spare på CO2-regnskabet og bundlinjen.

Vil også undervise

Udover reparationer af kunders elektronik og maskiner vil 30-årige Christian Lund Jessen også arbejde med rework - altså fejlproduktioner.

- Hvis nogle har fået noget produktion fra eksempelvis Kina, som ikke er, som det skal være, så kan jeg tilbyde at rette op på fejlene i printet, siger han.

Desuden håber han på sigt at kunne bistå med undervisning.

- Når jeg har fået certifikatet vil jeg lave loddekurser, hjælpe virksomheder med loddeteknik og andet konsulentarbejde, siger Christian Lund Jessen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093