23948sdkhjf

Nærmer sig 700 medarbejdere: Automationshus på opkøb igen

Init øger deres kompetencer i energisektoren med opkøbet af norske Eldor.

Dermed øger det danske automationshus sin europæiske tilstedeværelse med lokationer i Stavanger i Norge og Aberdeen i Storbritannien. Eldor kommer til at indgå i koncernen som en del af Init Norway.

Det er Inits 16. opkøb, siden koncernen blev etableret i januar 2022 med fusionen af danske Picca og PDAutomation. Koncernen består i forvejen af tidligere Acobia (nu Init Sweden), tidligere Nebb (nu Init Norway) og de tidligere danske selskaber Logimatic, AN Group, Inuatek, 3Tech Automation, MBB Consult, Daniit and FH Software (nu Init Denmark).

Derudover indgår Projectbinder (DK) Martensson Consulting (SE), Industriprojektbyrån Engineering (SE), Automation Lab (DK) og Zatea (DK) også i gruppen, men opererer stadig under disse navne.

Eldor har leveret systemudvikling til olie- og gasmarkedet siden 2006. Virksomheden, der har omkring 40 medarbejdere, har især stor erfaring inden for styrings- og sikkerhedssystemer, telekommunikation og industriel IT, fjerndrift samt procesoptimering og forandringsledelse. Eldors kundebase er centreret omkring Nordsøen.

- Vi er glade for at blive en del af Init og det markerer en vigtig milepæl for Eldor. Som en del af Init har vi nu mulighed for at udnytte Inits omfattende netværk og ressourcer til at forbedre vores servicetilbud til eksisterende kunder og nå et bredere marked. Vores samlede ekspertise vil uden tvivl bringe nye og innovative løsninger til energisektoren, siger Børge Richard Kolstad, CEO i Eldor Holding, i en pressemeddelelse.

Eldor fastholder sine nuværende aktiviteter, herunder arbejds- og projekttilgange, og den nuværende ledelse af virksomheden fortsætter.

Med Eldors indtræden i koncernen har Init nu cirka 690 medarbejdere fordelt på lokationer i Danmark, Sverige, Norge, Nordmakedonien, Serbien, Spanien, Irland og Storbritannien.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125