23948sdkhjf

Guideix går ind i Sverige og Finland

Guideix fortsætter sin internationale ekspansion med en reseller-aftale med det svenske softwareselskab IMI. Aftalen giver Guideix mulighed for at få et solidt fodfæste på det svenske og finske marked og er første skridt på vejen til yderligere international ekspansion.
Den danske udvikler af ERP-systemer Guideix har indgået strategisk alliance med Industri-Matematik International (IMI), et af Sveriges største software-selskaber inden for Supply Chain Management. IMI skal markedsføre, implementere og yde support til Guideix ERP system, Guide i Sverige og Finland sammen med IMIs egne løsninger.

Guideix har allerede eget kontor i Norge, der i det nyligt offentliggjorte regnskab bidragede med en omsætning på 18 millioner kroner.

- IMI er en perfekt partner for os på det svenske og finske marked. Det er et kendt og solidt foretagende med 200 ansatte, der henvender sig til vores kernemålgruppe med Supply Chain Management løsninger. Vi forventer os meget af aftalen og ser det som et gennembrud for vores videre internationale ekspansion, siger Lars Kristiansen, adm. direktør i Guideix.

Reseller-aftalen er kommet i stand gennem Guideix´ samarbejde med IBM, som både Guideix og IMI er partner med. Således kan IMI nu tilbyde svenske og finske virksomheder inden for detailhandel, grossistvirksomhed og andre virksomheder med store salgs- og distributionskæder et fuldt supporteret og integreret ERP-system sammen med IMIs egne løsninger baseret på IBMs infrastruktur.

- For os har det strategisk betydning at kunne tilbyde brede integrerede løsninger til vore kunder, siger Per Norling, President, IMI. Guideix´ system Guide er et af markedets bedste og lettest implementerbare ERP-systemer til netop vores målgruppe og vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder en stærk samlet løsning

Herbert Nathan fra det uafhængige ERP-rådgivningsfirma HerbertNathan & Co. vurderer, at partnerskabet er en spændende mulighed for Guideix ved at Guideix får tilført salgsmuskler og faglige kompetencer i de nordiske lande ud over Danmark. - Med aftalen får Guideix mulighed for at penetrere det nordiske marked væsentligt bedre end de kan i dag. udtaler Herbert Nathan. IMI er allerede begyndt at tilbyde Guide på det svenske marked.

Kilde: Pressemeddelelse fra Guideix – http://www.guideix.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063