23948sdkhjf

B&O sælger Medicom fra

Bang & Olufsen vil fremover holde fokus på sine kerneområder inden for audio/video-området og derfor sælger de nu Bang & Olufsen Medicom a/s. 65 pct. af aktierne overdrages til et selskab ejet af LD Equity og den nuværende ledelse af Bang & Olufsen Medicom a/s.
Den 1. marts 2007 overdrages 65 procent af aktierne i Bang & Olufsen Medicom a/s til et selskab ejet af LD Equity og den nuværende ledelse af Bang & Olufsen Medicom a/s. Det meldes ud i en pressemeddelelse fra B&O.

Salget sker som følge af koncernens ønske om at fokusere på sine kerne-områder indenfor audio/video-området og for at sikre Bang & Olufsen Medicom a/s de bedst mulige fremtidige udviklingsmuligheder.

Bang & Olufsen Medicom a/s har gennem en lang årrække udført løn-produktion af bl.a. insulinpenne samt udviklet og produceret digitale stetoskoper.

I de senere år har Bang & Olufsen Medicom a/s satset på produktudvikling indenfor specielt inhalation og tabletdispensering. Med de nye ejerforhold får Medicom i højere grad mulighed for mere fokuseret at forfølge forretnings-muligheder på det medicoteknologiske felt til gavn for selskabets aktionærer, kunder og medarbejdere.

Salget af aktierne ventes at indbringe Bang & Olufsen a/s et provenu på omkring 37 millioner DKK og en indtægt i størrelsesordenen cirka 12 millioner DKK, der vil indgå i koncernens resultatopgørelse under finansposter.

Bang & Olufsen Medicom a/s vil fremover optræde i koncernens regnskaber under ”Associerede selskaber”, og koncernen vil med sit 35 procents ejerskab fortsat deltage aktivt i selskabets udvikling.

Kilde: Bang & Olufsen – http://www.bang-olufsen.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098