23948sdkhjf

Mondo køber it-virksomheden Aqcel

Mondo køber den danske it-virksomhed Aqcel for 60 mio. kr. Et køb, der gør Mondo til Danmarks største Microsoft-udviklingsvirksomhed.
Mondo A/S overtager den danske IT-virksomhed Aqcel, der har udviklingscentre i Ukraine og Pakistan. Købesummen er på 60 mio. kr., der betales med 10 mio. kr. kontant og 50 mio. kr. ved udstedelse af aktier.

Aqcel er pioner på markedet for it-outsourcing og udvikling og har siden 1997 leveret udviklingsløsninger baseret på Microsoft-teknologi til hele verden. Aqcel er endvidere blandt de allerstørste leverandører af Microsofts CRM-løsninger.

Med overtagelsen af Aqcel vokser Mondo på én gang fra cirka 80 medarbejdere til over 300, heraf 130 i Pakistan og 60 i Ukraine.

Aqcel-gruppen forventer i 2007 en omsætning på ca. 40 mio. kr. Med købet forventer Mondo en omsætning i 2007 på 100-105 millioner og et EBIT-niveau på 5-7 % eksklusiv yderligere forventede opkøb 2007.

Mondo A/S har gennem de seneste år gennemført en række strategiske virksomhedsopkøb, men opkøbet af Aqcel er indtil videre den største.

Majoritetsaktionærerne i Aqcel, brødrene Lars og Morten Munch Johansen, Rana Saad og Anton Kravtsov, fortsætter alle som direktører i Mondo-koncernen.

Ved integrationen af de to selskaber sker der også en sammenlægning af Mondo Webmanagement og Aqcel Communications.

Det nye Mondo Communication, får Lars Munch Johansen som direktør og vil fortsætte med at udvikle markedet for hostede og outsourcede kommunikations- og marketingløsninger herunder outsourcing af webmasterfunktionen.

Kilde: Mondo – http://www.mondo.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078