23948sdkhjf

Zepto Danmark køber Zepto Sverige

Zepto Computers i Danmark har i dag købt 51 pct. af aktierne af Zepto Computers i Sverige. Zepto i Danmark overtager samtidig et 2007-budget for Sverige på 30 mio. kr., og produktion og medarbejdere flyttes til Danmark.
Med købet af aktiviteterne i Sverige bevæger Zepto Computers sig nu for alvor ind på et marked, hvor der i år vil blive solgt mere end én mio. notebooks. Zepto Computers forventer, at man i løbet af få år kan opnå de samme vækstrater i Sverige, som virksomheden har oplevet i Danmark de seneste år.

- Det svenske marked for notebooks er meget lig det danske. Derfor kan vi med stor fordel udnytte vores erfaring fra det danske marked til at skabe en lignende succes i Sverige i løbet af få år, siger Lasse Frost, adm. direktør, Zepto Computers A/S.

I forbindelse med opkøbet af Zepto i Sverige vil alle aktiviteter, vedr. det svenske marked, fremover foregå i Danmark. Dette vil øjeblikkeligt medføre en lang række besparelser og synergier i forbindelse med administration, produktion, salg og Zepto Computers i Danmark overtager dags dato 51 pct. af aktierne i Zepto Computers i Sverige, mens det er planen, at de resterende 49 pct. af aktierne i Zepto Computers Sverige skal overdrages til Zepto Computers i Danmark senest i 2009 til en nærmere aftalt
pris.

Zepto Computers Sverige opnåede i 2006 en vækst i omsætningen på 28 pct.

Kilde: Zepto Computers / http://www.zepto.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078