23948sdkhjf

TDC sælger mobilselskabet Bité

TDC har besluttet at sælge sit 100 pct. ejede baltiske mobilselskab Bité til den central- og østeuropæiske private kapitalfond Mid Europa Partners for 0,45 mio. euro, svarende til 3,4 mia. kr.
- Bité er en veldrevet vækstvirksomhed på et attraktivt marked. I TDC’s strategi behandles Bité som en finansiel investering, der skal udvikles bedst muligt for at skabe værdi. Vi har fundet, at tidspunktet er det rette til at sælge selskabet til en investor, som både kan og vil fortsætte selskabets udvikling, siger Jesper Theill Eriksen, adm. direktør for TDC Mobile International.

Frasalget er et resultat af, at TDC har gennemført en strategisk gennemgang og vurdering af Bité. Derefter har TDC konkluderet, at Mid Europa Partners med den tilbudte pris og de aftalte vilkår er den rette fremtidige ejer for Bité.

Bité har i de seneste år vundet markedsandele på det voksende marked for mobiltelefoni i Litauen og Letland. Siden 2004 er kundebasen firedoblet til knap 2 mio. I september 2005 gik Bité ind i Letland for at skabe nye vækstmuligheder.

Bité beskæftiger ca. 500 medarbejdere i de to lande.

Kilde: TDC / http://www.tdc.dk

Læs mere om: TDC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094