23948sdkhjf

Vestas vil sætte den politiske dagsorden

Vestas vil blande sig i den politiske debat på energi-området. Derfor har de etableret et politisk kontor, der allerede nu har været involveret i beslutninger vedrørende den nationale energistrategi.
Vestas vil være helt fremme i skoene, når energi-området diskuteres. Vindmølleproducentens politiske kontor skal her spille en væsentlig rolle. Det skriver nyhedsportalen EPN – Erhverv på nettet - i dag.

- Vi har været stærkt involveret i den nationale energistrategi, hvor vi har sørget for at vores interesser er blevet varetaget gennem Dansk Industri eller Vindmølleindustrien. Et andet eksempel er EU-planen, hvor vi gennem en tæt dialog med vores europæiske brancheorganisation har sørget for at blive hørt, konstaterer Peter Brun, der tiltrådte Vestas politiske kontor i august måned sidste år, til avisen.

Hos Vestas er det nationale ophav et væsentligt salgsargument, når de er uden for Danmarks grænser. Og netop derfor er det særlig vigtigt for koncernen, at Danmark bliver ved med at satse på vedvarende energi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.149