23948sdkhjf

Satsning på innovation giver Dangaard Telecom rekordresultat

Dangaard Telecoms målrettede udvikling af nye forretningsområder og kompetencer får nu den ønskede effekt på koncernens indtjening. Fortsat internationalisering skal fortsætte den positive udvikling for koncernen.
Innovativ udvikling af services og forretningsområder ligger bag Dangaard Telecom’s årsresultat på 150,6 mio. kr. efter skat.

Dangaard Telecoms målrettede udvikling af nye forretningsområder og kompetencer, med henblik på at skabe merværdi i koncernens serviceydelser, får nu den ønskede effekt på koncernens indtjening.

- Den øgede indtjening stammer fra flere forskellige faktorer, som alle beviser, at vi har gjort det rigtige ved at styre væksten og lade en innovativ tankegang være gennemgående i arbejdet med at udvikle både eksisterende og nye forretningsområder. På en række strategiske områder udvikler vi virksomhedens kompetencer med henblik på at tilføre vore serviceydelser stadigt større værdi for kunderne, og det viser sig nu at give den ønskede effekt, siger CEO Steen F. Pedersen, Dangaard Telecom.

Dangaard Telecom, der har hovedsæde i Padborg, er med afdelinger i 15 lande verdens næststørste distributør af mobiltelefoner og originalt tilbehør til mobiltelefoner. Koncernen havde i regnskabsåret 2005/06 en vækst i omsætningen på 10,6 procent, mens væksten i indtjeningen steg med 53 procent i forhold til året før.

Omsætningen i regnskabsåret 2005/06 steg til EUR 1.715,2 mio. – svarende til knap 12,8 mia. kr. Resultatet efter skat og minoriteter blev på EUR 20,2 mio. svarende til 150,6 mio. kr.

Strategiske forretningsområder udvikler sig positivt
Dangaard Telecoms innovative udviklingsstrategi har givet positive resultater inden for en række væsentlige forretningsområder. Herunder Mobile Enhancement – et koncept for salg af originalt tilbehør til mobiltelefoner fra mere end 3.000 salgssteder i hele Europa - samt på forretningsområdet Smart Phones, hvor Dangaard Telecom meget tidligt så mulighederne.

- Ved løbende at styrke virksomhedens kompetencer på Smart Phone området er det lykkedes at udbrede Dangaard Telecoms Smart Phone koncepter til stadigt nye markeder. Vi bruger mulighederne i teknologien til at skabe nye og stadigt mere værdifulde løsninger for vore kunder, og netop kompetencerne på området gør os til en interessant samarbejdspartner for førende teleoperatører, producenter og detailhandelskæder, siger COO Michaél Køehn Milland, Dangaard Telecom. Han fortsætter:

- Det forhold, at vi er langt fremme i udnyttelsen af de teknologiske muligheder, som ligger i ’mobile lifestyle’, gør os samtidig interessant for nye samarbejdspartnere inden for bl.a. mobil underholdning som spil og film på mobiltelefonen. På dette felt er vi indstillet på fortsat at investere i kompetenceudvikling og udvikling af nye løsninger.

Investeringerne øges
Også på andre områder er Dangaard Telecom parat til at investere i udvikling, og 2007 anses for at være et investeringsår, hvor forretningsudviklingen inden for de strategiske satsningsområder tilføres betydelige ressourcer. Kompetencerne skal fortsat holdes opdateret for at bevare Dangaard Telecoms førerposition inden for de nye teknologier, der skal investeres i fortsat internationalisering, og endelig indgår akkvisitioner som et strategisk værktøj til fortsat udvikling af koncernen.

Telekommunikationsbranchen konsolideres løbende, og Dangaard Telecom er i kraft af sin økonomiske performance og adgang til kapital i en position, der gør det naturligt for Dangaard Telecom at være en drivende faktor i den fortsatte konsolidering.

Kilde: Dangaard Telecom / http://www.dangaard.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08