23948sdkhjf

APC har succes med nyt koncept for outsourcing af EMS

APC arbejdede indtil for ca. 1½ år siden med helt konventionelt at tilbyde outsourcing af elektronikproduktion, EMS, til fast underleverandør fra Fjernøsten. Kunderne fik produceret deres printkort i et antal fra nogle få hundrede stk. og opefter.
Efter at have oplevet at måtte sige nej tak til kunder med behov forskelligt fra ovenstående, ændrede APC konceptet og startede samarbejde med en bred kreds af producenter, således at virksomheden i dag kan imødekomme ethvert behov og ønske en kunde måtte have for produktion af EMS.

EDINS i Sydkorea er specialiseret i at levere færdig bestykkede printkort på 4 uger inklusiv komponenter under forudsætning af normal leveringstid for disse. Der er ingen krav til stykantal. EDINS leverer primært prototyper til multinationale Japanske fabrikker. Herudover produceres printplader PCB som prototyper med 2 til 3 dages leveringstid.

Hokami i Tjekkiet tilbyder EMS produktion til lave priser til de kunder, som ønsker produceret i Europa. Wendell - ligeledes i Tjekkiet - er prisstærk på særligt lønarbejde.

Vores faste samarbejdspartner, Maxway Technology Co, Ltd, i Shenzhen Kina , producerer EMS til endog meget konkurrencedygtig kvalitet og priser - fra et stk.antal på få hundrede og opefter. Hurtigt tilbud på forspørgsler og effektiv og hurtig produktion og levering.

Med dette brede program af EMS tilfredsstiller APC ethvert behov for flexibilitet i outsourcing mht. lav/høj volumen, hurtig levering, høj kvalitet evt. nærhed, og det har skabt en stigende efterspørgsel

Kilde: Asian Production & Components / http://www.asiaprocom.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093