23948sdkhjf

Certificering vigtig for DSE's fortsatte ekspansion

DSE A/S i Horsens har opnået certificering efter den internationale standard ISO9001:2000. En vigtig parameter i den fortsatte ekspansion og satsning på de internationale markeder.
DSE A/S har netop modtaget sit synlige bevis på, at den er ISO9001:2000 certificeret. En dokumentation, som bekræfter at DSE har styr på sine processer og forretningsgange i organisationen og som vil få betydning for virksomhedens fortsatte ekspansion.

- Vi forbereder os til de fremtidige krav som vi utvivlsomt bliver mødt med i vores fortsatte ekspansion på de internationale markeder, fortæller Jan Gram, Adm. Direktør i DSE A/S. han fortsætter:

- Vi møder blandt andet kravet i vores lufthavnsdivision, hvor det stadig oftere er en forudsætning for overhovedet at deltage i udbudsforretninger.

Enkel model - sikrer fortsat smidighed og effektivitet
DSE har bevidst valgt at basere virksomhedens styring på en enkel og ukompliceret model, som tager udgangspunkt i den måde virksomheden faktisk arbejder.

- Det gør at de beskrevne regler allerede er indarbejdet i dagligdagen hos medarbejderne, fortæller Torben Vad, Kvalitetschef i DSE og fortsætter:

- Hos DSE tror vi på styring gennem få velvalgte regler, mens det er en kompetence hos den enkelte medarbejder at træffe beslutninger der hvor der ikke er regler. Det kræver veluddannede medarbejdere – og at man har tillid til dem – og den tillid lever vores medarbejdere fuldt op til.

- Det er helt essentielt for os, at vi med certificeringen ikke giver køb på den smidighed og evnen til at reagere hurtigt som vi ved vore kunder prioriterer meget højt, tilføjer Jan Gram.

Bestod i første runde
- DSE bestod certificeringen i første runde, ”hvilket vi er meget stolte af”, fortæller Jan Gram og fortsætter:

- Op mod 90 % af alle virksomheder dumper i første forsøg efter ISO9001:2000. Faktisk var der store roser til DSE fra DNV’s Lead Auditor, Jesper Halmind, som stod for certificeringen. Han fortalte at der sjældent observeres så mange rosværdige tiltag som ved DSE hos en førstegangs certificeret virksomhed! Det tager vi naturligvis som et stort skulderklap, afrunder en veltilfreds Jan Gram.

Kilde: DSE A/S / http://www.dse.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078