23948sdkhjf

Electronic Supply er mere end et nyhedsbrev

Teknologivirksomheden DSE A/S kan ikke undvære Electronic Supply. Nyhedsbrevet er nemlig med til at skabe et godt overblik over elektronikbranchen, og et medlemskab på portalen åbner for et bredt netværk til potentielle kunder og samarbejdspartnere.
DSE A/S er en højteknologisk virksomhed, der beskæftiger sig med udvikling og salg af automatiserede testsystemer og testapplikationer, primært inden for funktionstest. Og virksomheden vil ikke være foruden de daglige branchenyheder fra Electronic Supply.

- Det daglige nyhedsbrev holder os ajour med branchen, og samtidig holder vi et vågent øje med de nye medlemmer på portalen. Der er sandsynlighed for, at vi kan finde potentielle nye kunder eller samarbejdspartnere her, fortæller marketingkoordinator i DSE A/S, Leila Vendelbo Johansen, om fordelene ved at være medlem på Electronic Supply.

Relevante branchenyheder
Og som aktivt medlem udnytter elektronikvirksomheden alle de muligheder, som både portal og nyhedsbrev byder på. Især begejstres Leila Vendelbo Johansen af de daglige nyheder, der er med til at give et godt overblik over elektronikbranchen, både i Danmark og uden for landets grænser.

- I modsætning til andre nyhedsbreve er flere nyheder fra Electronic Supply relevante for mig, og derfor orienterer jeg mig altid i det daglige nyhedsbrev, forklarer hun.

Hun indrykker også selv nyheder i nyhedsbrevet, når DSE A/S har et budskab de gerne vil have ud til branchen.

- Og med godt 1.000 læsere rammer vi lige dér, hvor vi gerne vil, smiler hun.

En aktiv indsats lønner sig
Hun kontakter også redaktøren på Electronic Supply, hvis der er et helt særligt budskab, DSE A/S ønsker skal ud. Senest sendte hun en pressemeddelelse vedrørende virksomhedens satsning på det svenske marked, og den historie kom med i nyhedsbrevet dagen efter.

Og det gør en forskel at være medlem på Electronic Supply. Leila Vendelbo Johansen fortæller, at virksomheden via brancheportalen får mange henvendelser.

Electronic Supply rummer det hele
Leila Vendelbo Johansen har flere gange benyttet sig af at indrykke jobopslag på Electronic Supply - og det med stor succes.

- Ved at indrykke en stillingsannonce på Electronic Supply kommer vi både bredt ud, da opslaget genereres videre til både Jobindex og Jobnet, og samtidig rammer vi mere målrettet, afslutter hun.

Vil du høre mere om, hvad Electronic Supply kan gøre for din virksomhed, så send en e-mail til marketingkoordinator Hanne Marie Lou på eller ring på 72286970.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078