23948sdkhjf

Systematic sikrer vækst på sikkerhed

Det danske softwarehus Systematic har i de seneste år investeret kraftigt i nye produkter og det øger nu væksten i selskabet betydeligt. Især IT-produkter til forsvaret har skabt stor international interesse.
Systematic Software Ingineering har skabt en international interesse for sine IT-baserede sikkerhedsløsninger til forsvaret, som nu kan aflæses på bundlinjen.

Omsætningen steg i regnskabsåret, der sluttede i september 2006, med 20 pct. til 262 mio. kr., mens selskabet skabte et overskud på 7,3 mio. kr. mod 5,5 mio. kr. året før. Det oplyser dagbladet Børsen.

- Målet frem til 2010 er at udvikle Systematic til at være en førende international virksomhed inden for vores kerneforretningsområder. Den internationale vækst skal styrkes bl.a. gennem strategiske samarbejdsaftaler og gennem udvikling af internationale kompetencecentre, forklarer Michael Holm i avisen.

I dag har selskabet en eksportandel på 40 pct. og har senest haft et gennembrud i Østeuropa, hvor der er etableret flerårige samarbejdsaftaler om produktleverancer til det slovenske og rumænske forsvar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109