23948sdkhjf

Systematic skal samle USA's hær: - Det ypperste kvalitetsstempel vores software overhovedet kan få

Den amerikanske hær har godkendt en fuld udrulning af Systematics softwareprodukt SitaWare Headquarters, som fremover skal anvendes til at lede hærens militære operationer.

Det fortæller Systematic i en pressemeddelelse.

Den amerikanske hær har en vision om en komplet digitalisering. Det foregår i projektet CPCE (Command Post Computing Environment). Med Sitaware har Systematic været projektpartner siden 2017.

SitaWare giver et detaljeret situationsoverblik over egne styrker, terræn og vurderinger af potentielle trusler. Samtidig indeholder det effektive værktøjer til at planlægge og lede den knap halve million soldater, som indgår i den amerikanske hær.

De øvrige projektpartnere og hæren selv har siden bidraget med udvikling og integration af en lang række applikationer ovenpå selve systemet.

Udrulningen til hele den amerikanske hær er en stor milepæl for Systematic, hvor man forventer, at USA's valg vil øge interessen for Sitaware i andre lande.

- Det her er det ypperste kvalitetsstempel, vores software overhovedet kan få. Andre lande følger interesserede med i, hvilke produkter USA vælger, fordi de ved, at de vil være gennemprøvet på alle leder og kanter. Samtidig er det en fordel for de mange NATO-lande og NATO-partnerlande at anvende de samme systemer, fordi det gør samarbejdet lettere - både ved øvelser og under fælles missioner, siger Henrik Messell, der er direktør for Operations i Systematic Defence.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

1.226