23948sdkhjf

B&O klar med forventede nylanceringer

Som ventet lancerer B&O i disse uger tre helt nye produkter på alle de større markeder. BeoVision 8 og 9 samt BeoLab 9 forventes alle at bidrage væsentligt til Struer-koncernens positive udvikling.
I overensstemmelse med forventningerne i årsrapporten 2005/06 lancerer Bang & Olufsen i disse uger tre nye produkter på alle større markeder.

BeoVision 9
Det nye, globale flagskib inden for fladskærms-TV, BeoVision 9, er udstyret med 50” plasmaskærm, lynhurtig billedmotor og kraftig center-højttaler. BeoVision 9 kan leveres med indbygget harddisk og multimedia PC-teknologi – alt sammen styret med Bang & Olufsens enkle fjernbetjening. Erfaringerne fra de første markeder viser, at forhandlere og kunder har taget rigtig godt imod BeoVision 9.

BeoLab 9
Samtidig er Bang & Olufsens nyeste højttaler, BeoLab 9, som planlagt netop blevet introduceret på alle væsentlige markeder. BeoLab 9 er udstyret med Bang & Olufsens avancerede linseteknologi og en særdeles kraftfuld forstærker baseret på ICEpower-teknologi. Også dette produkt har fået en meget positiv modtagelse hos forhandlere og kunder.

BeoVision 8
Endelig er lanceringen af det nye TV, BeoVision 8, påbegyndt i Danmark med efterfølgende udrulning i resten af Europa i de kommende måneder. Dette TV vil adressere de kunder, som tidligere efterspurgte det klassiske MX-TV fra Bang & Olufsen. Det lanceres først i en 26” og senere i en 32” version. Forventningerne til BeoVison 8 er meget positive.

Effekten for indeværende år af de tre lanceringer er indeholdt i de udmeldte salgs- og resultatforventninger. For de kommende år forventes de tre produkter at bidrage væsentligt til koncernens positive udvikling.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse / Københavns Fondsbørs

Læs mere om: B&O
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.54