23948sdkhjf

Netconnect scorer guld på snestorm

Kommunikationsvirksomheden Netconnect scorer guld på det snekaos, der pryder Danmark. De beskæftiger sig nemlig med forskellige virtuelle mødeformer, såsom telefon-, web- og videomøder, og disse alternative kommunikationsformer er der hårdt brug for netop i disse dage.
De seneste dages snestorm over Danmark medfører ikke kun trafikale problemer. Virksomheder har pludselig fået et øget behov for at finde på alternativer til den normale arbejdsgang, og det er noget, kommunikationsvirksomheden Netconnect mærker til. Det skriver teknikogviden.dk.

- Vi er meget glade for de mange nye kunder der er kommet til i de sidste par dage, men det vil ikke umiddelbart betyde en større omsætning for Netconnect, da alle nye kunder gratis kan teste Microsoft Live Meeting i 14 dage. Vores erfaring er dog at størstedelen af de nye kunder, der tester systemet, bliver glade for løsningen og beholder den. De vender sig simpelthen til fremtidens mødeform, der giver større effektivitet og besparelser, udtaler Allan Rabe, der er landechef i Netconnect.

Netconnect beskæftiger sig med forskellige virtuelle mødeformer såsom telefon-, web- og videomøder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078