23948sdkhjf

NetConnect igen i omsætningsfremgang

NetConnetct leverer for 15. kvartal i træk omsætningsfremgang. Virksomheden, der leverer informations- og kommunikationsløsninger venter at indtage nye markeder med sin telefonmødetjeneste.
NetConnect Systems har netop offentliggjort sit halvårsregnskab. Omsætningen for 2. kvartal er steget med 20 pct. fra 2005 til 2006 og endte på 16,1 million norske kr., og virksomheden leverer således for 15. kvartal i træk omsætningsfremgang.

NetConnect oplevede kun svag vækst i årets 2. kvartal, hvilket koncerns ledelse knytter til påsken, hvor der var langt færre arbejdsdage end normalt.

Omkostningerne har ligeledes været høje i dette kvartal, hvilket virksomheden forklarer med en tilvækst i ansatte samt opkøbet af Telenor MeetAt i Sverige. En række større kontrakter, som er indgået i samme periode giver dog virksomheden grund til optimisme for resten af året, meddeler Rolf Larsen, koncernchef i NetConnect Systems Aps.

Selskapet forventer fortsat omsætningsvækst med positivt resultater resten af 2006. Der investeres fortsat betydelige ressourcer i at få i gang nye markeder udenfor Norden og virksomheden satser samtidig på at øge sine ressourcer inden for produktudvikling.

NetConnect Systems Aps udvikler og leverer tjenester for telefon-, web- og videomøder. Selskabet blev stiftet i 1998 og har hovedkontor i Norge samt salgskontorer i Sverige, Danmark, Finland, Østrig, Tyskland, England og Canada.

Hovedfokus er mødetjenester, der henvender sig til mindre og større virksomheder. En tjeneste, hvor telefonmøder kan sættes op både med og uden tilgang til internettet. NetConnect har i dag flere store nordiske og europæiske koncerner på kundelisten.


Kilde: NetConnect Systems Aps

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063